Склад, г/л
Фосфор | Калій | Сірка | Бор | Залізо | Марганець | Мідь | Цинк | Кобальт | Молібден |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
P2O2 | K2O | SO3 | В | Fe | Mn | Cu | Zn | Со | Мо |
100 | 70 | 16 | 6 | 7 | 5 | 3 | 5 | 0.1 | 0.1 |
До складу входять також ультрамікроелементи, амінокислоти. Mn, Zn, Cu, хелатовані EДTA, Fe – ДTPA.
Переваги добрива:
- стимулює ріст і розвиток кореневої системи чубуків та поліпшує їх приживання;
- забезпечує рослини винограду необхідними елементами мінерального живлення в період вегетації;
- підвищує стійкість винограду до хвороб, несприятливих погодних умов і стресів;
- поліпшує цвітіння, плодоношення та закладання плодових бруньок врожаю наступного року;
- забезпечує підвищення врожайності винограду та поліпшення якості товарної продукції.
Культура
| Норма витрати добрива
| Спектр дії
| Спосіб, час обробки
|
---|---|---|---|
Виноград | 100 мл на 10 л води
| Забезпечення необхідними елементами мінерального живлення | Замочити чубуки винограду в робочому розчині протягом 8-10 годин. Залишок розчину добрива розчинити в 10 літрах води та полити висаджені чубуки винограду
|
30 мл на 5-8 л води
| Позакореневе підживлення в період вегетації
|
Рекомендується проводити позакореневі підживлення винограду, починаючи з фази відростання пасинків на 15- 20 см, у фазі бутонізації – ягода з горошину, перед початком дозрівання ягід та через 10-15 днів після початку розм’якшення ягід. За вегетацію рекомендується провести не менше 3-5 підживлень, не чекаючи появи візуальних ознак дефіциту елементів мінерального живлення. Останнє підживлення винограду рекомендується провести через 10 днів після збору товарного врожаю. Це підживлення забезпечить закладання плодових бруньок на наступний рік.