«Інститут здоров’я рослин»:

Якість за міжнародними стандартами

Чи певні ви, що лабораторія, до якої ви уже звично здаєте свої ґрунт, воду, насіння, добрива чи ЗЗР напередодні сезону, на 100 % забезпечить якість досліджень? А от сервісно-аналітичний центр «Інституту здоров’я рослин» таку гарантію вам надати може: ми раді поділитися з нашими клієнтами та партнерами новиною, що отримали Атестат про акредитацію на відповідність вимог ДСТУ ISO/IEC 17025:2017 «Загальні вимоги до компетентності випробувальних лабораторій». Тож тепер наш професіоналізм підтверджений на національному та міжнародному рівнях.

Відповідно до отриманого свідоцтва, у нашій компетенції – фізико-хімічні випробування ґрунтів, торфу, та ґрунтових сумішей, води (природної та питної), добрив (мінеральних, органічних і меліорантів вапнякових), пестицидів (препаративних форм і технічних продуктів), продукції рослинництва, зернових і зернобобових культур, кормів, комбікормів та комбікормової сировини, овочів, фруктів і плодоовочевої продукції, меду та продуктів бджільництва, олій, тваринних і рослинних харчових жирів. А ще – визначення домішок чистих хімічних речовин і хімічних продуктів, ідентифікація та визначення залишків пестицидів у продукції та випробування насіння сільськогосподарських культур. Словом, усе, що може знадобитися аграрієві упродовж сезону.

Що ще означає акредитація лабораторій згідно з ISO/IEC 17025?

ПРЕСТИЖ, бо сертифікати, звіти з досліджень, свідоцтво про калібрування і рапорти з контролю, видані акредитованими органами і лабораторіями, визнаються скрізь.

ДОВІРА КЛІЄНТА, оскільки акредитація є об’єктивним доказом того, що лабораторії працюють за найкращими світовими практиками, і, відповідно, є пріоритетними партнерами при виборі постачальників на державному і міжнародному ринках.

ТОЧНІ РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ, тому що завдяки акредитації результати аналізів і досліджень у сферах, пов’язаних із безпекою, здоров’ям та навколишнім середовищем (напр. медичні аналізи, механічні дослідження, хімічні дослідження), а-пріорі вважаються точними.

ЗНАЧИМІСТЬ РЕЗУЛЬТАТІВ ДОСЛІДЖЕНЬ, так як акредитовані лабораторії надають інформацію, на підставі якої можливе прийняття рішень, наприклад, у сфері охорони навколишнього середовища.

ЗМІЦНЕННЯ ПОЗИЦІЙ РИНКУ, адже така акредитація може відкрити доступ до експортних ринків Європи, США, Канади, Японії та інших країн світу.

КРАЩА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІ, позаяк акредитація забезпечує точні виміри і дослідження, проведені згідно з найкращими практиками, знижує кошти контролю, а також сприяє впровадженню інноваційних рішень.

Обирайте найкраще для своїх полів разом з «Інститутом здоров’я рослин»!

АТЕСТАТ САЦ