Гаряча лінія 0 800 301 401
Передзвонiть менi

Замовити дзвінок

Дякуємо за звернення!

Ми Вам передзвонимо найближчим часом.


Гречка: Технологія вирощування




3

Гречка – одна з найважливіших круп’яних культур. Вона відноситься до теплолюбних рослин. Насіння її починає проростати, коли ґрунт прогріється до 7-8 °, проте розвиток проростків йде краще при температурі 15-30 °. Сходи гречки дуже чутливі до заморозків і пошкоджуються при температурі повітря від -2.до.-30, при – 4 ° рослини гинуть.

Гречка швидко розвивається на легких, родючих, добре аерованих ґрунтах. На ділянках, розташованих поблизу водойм, оточених лісом, а також захищених від дії вітрів, що висушують, гречка краще зав’язує плоди, формує більш високий урожай. Вона переносить підвищену кислотність, однак кращі врожаї дає на слабокислих і близьких до нейтральних ґрунтах.

Кращі попередники гречки – кукурудза на силос, картопля, цукровий буряк, зернобобові, удобрені озимі, а в посушливих районах – чистий пар. Не слід розміщувати гречку після картоплі, ураженої нематодою, і вівса.

Добриво. На утворення 1 кг насіння і відповідної кількості соломи гречка споживає азоту 44 кг, фосфору 25 і калію 75 кг.

Протягом майже всього вегетаційного періоду основним елементом харчування залишається калій. Особливо сприятливі калійні добрива, що не містять хлор (він негативно впливає на врожай гречки).

Рядкові добрива. Фосфор дуже ефективний як рядкове добриво. Гранульований суперфосфат, внесений одночасно з посівом, підсилює початковий ріст рослин, підвищує їх стійкість до несприятливих умов, хвороб і шкідників.

Знайти всі необхідні препарати для захисту та підживлення рослин  можна у надійного виробника — корпорації UKRAVIT.

Дізнайтеся більше на: http://privat.ukravit.ua/uk/

Продукт добавлен в корзину!